25 juli 2011

Drömmar...

Det är inte utan att man dessa grå dagar längtar bort
lite. Nu börjar väl även jag tröttna så smått på tråk-
vädret.
Så varför inte drömma mig tillbaka ett drygt år?
Gissa om jag trivdes i skuggan av palmen, med
den utsikten? Mmm...

Igår gjorde jag något jag inte gjort på mycket
läääänge. Jag sprang en vända! Chockade min
kropp ordentligt. I vanlig ordning, fastän jag faktiskt
glömt bort att jag funkar så, så kom hållen efter ett
tag. Kändes plötsligt väldigt bekant. Och begränsande...
Men jag gjorde det jag föresatt mig plus lite till. Att
det sen inte var särskilt långt i sträcka räknat bryr jag
mig inte om det minsta. I min värld var det ett jättekliv
framåt! Och det är jag så nöjd med. Trots att jag stelnat
till av träningsvärk idag. Värre ju längre dagen lidit...
Hua! Skam den som ger sig...  =0)

Norge, sänder er varma tankar i en svår stund!

12 kommentarer:

Gabriella sa...

tack för besöket på min blogg..va duktig du var som gav dig ut och sprang, det är ett stort steg då man inte gjort det på länge. Men..det som är kul med löpning är att man ganska fort kommer i form och man kan känna att samma sträcka helt plötsligt inte alls känns så jobbig som veckan innan..själv ska jag springa Berlin Marathon om 2 mån och då jag dras med ett diskbråck känns det som att jag ligger risigt till i min träningsfas hmmm!den dagen den sorgen. lycka till med träningen. kram

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Tänk om man vaknade och hade det havet framför ögonen, skulle vara toppen. Känns som hela juli regnar bort.
Kramar
AnnaMaria

Hanna sa...

Nej det är inte utan att man längtar tillbaka till Florida när man tittar ut genom fönstret här.
Jag handlade "massor".Jag brukar handla tyger på JOANN tror det är en kedja som finns i hela Florida, men har handlat på två olika i Orlando. Men jag hittade en annan helt fantastisk pyssel affär, men vad den heter kommer jag inte ihåg, även det var dock i Orlando. Ett quilttäcke till dubbelsängen hade jag med och ett lapptäck till dubbelsäng som jag har i soffan. Köpte ganska mycket färdig klippta lappar.
Ja jag handlade massor, det kostar ju så lite när kursen är som den är. Men Miami är mycket dyrare än Orlando tycker jag.
Finns du på face book? Skulle vara roligt att ha dig som vän där, om du vill förstås.
Ha en fin dag!
Kram
Hanna

bakom berget sa...

Du ger mig plötsligt en idé om att jag kanske ska använda mina två sista semesterveckor till att få igång kroppen lite. Kanske dags att ta en långpromenad.
Här har vi mulet,blåsigt och väntar på regnet just nu.
Kram på Dig!
Åsa.

Änglarum sa...

Hej! ja man skulle behöva chocka kroppen lite :) det har jag gjort hela sommaren, dock inte utav motion utan genom massor av gosaker hi hi.men det tar man igen sen genom svält i höst :) ( tror jag inte själv på) Fin bild! ha en skön dag ♥kramiz Jessica

Anna smyger in.. sa...

Härligt..jag har tagit fram stavarna..himmel som det kan bli :) nu ger vi järnet..semesterfirandet behöver sig en omgång :)

Snäckskalsdalen. sa...

Spänstfenomen där, det var duktigt gjort! Och visst längtar man till en sån vy som på bilden, för nu är det en aaaaning tråkigt väder här på västkusten, men vi får nog en jättefin augusti, tror jag!
Agneta kram

Lotta sa...

Duktigt av dig att vara ute och springa!! jag brukar varva jogging med gympa , det är härligt!! Tack för en fin blogg! Kram Lotta

Vardagslyx sa...

Klart det var ett kliv frammåt och att du ska känna dig nöjd! Var och tränade på gymmet häromdagen och var ganska stel efter det jag också...

Kram Pernilla

Anette Ryan sa...

Hej! Vad kul att du tittade in "hemma" hos mig. Ser att du gillar att pyssla och göra kort. Själv gillar jag scrapbooking man kan nog snarare säga att det är min passion. :-) Nu har jag kikat in lite hos dig här idag och jag kommer tillbaka igen en annan dag. Vi har en fin dag utan regn så jag ska ut och få lite gjort utan att bli blöt när jag springer runt.
Kram Anette

Hobbykällaren sa...

Hmmm.. jag cyklar ju till jobbet varje dag...alltid något..
Grattis till dig som kommit så långt!! För visst är det ett mentalt hinder man måste ta sig över för att komma igång...?
Kram Kerstin

Fairytale sa...

Mmm, vilken härlig bild. Där skulle jag oxå kunna tänka mig att ligga och bara njuta. Ja, nu får tråkvädret vara slut.... även om jag börjat jobba så vill man ju ha lite sol och värme när man kommer hem.
Härligt att chocka kroppen lite, började i måndags med att cykla till och från jobbet, till jobbet går det väl an för då är det bara nedför men när man ska hem så är det bara uppför :/
Önskar dig en fortsatt trevlig dag!
Kram